На Харківщині бійці підрозділів тероборони успішно відбили напад умовного противника (ФОТО)

Неділя, 28 липня 2019, 09:52
Відбулись планові заняття з основних предметів бойової підготовки з резервістами та військовозобов’язаними підрозділів окремої бригади тероборони.
На Харківщині бійці підрозділів тероборони успішно відбили напад умовного противника (ФОТО)

За словами військових, до цих заходів залучають кращих армійців та використовують потенціал бойових частин, навчальних установ Харківського й Чугуївського гарнізонів.

Як повідомили в Інформаційному агентстві Міністерства оборони України в м. Харкові, комплексні заняття з тактичної та розвідувальної підготовки проведено на базі навчального полігону Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

За легендою навчань, наші воїни висунулися складним маршрутом у заданий район та на їхньому шляху опинився ворожий підрозділ. Після умовного знищення ворожої диверсійно-розвідувальної групи довелось зайняти оборону і відбити напад противника.

«Протягом одного дня із захисниками України працювали військові викладачі, а також кращі офіцери райвійськкоматів, які мають бойовий досвід. У результаті бійці підрозділів територіальної оборони успішно відпрацювали всі тактичні питання, навчилися нового й вдосконалили професійні навички», - розповів військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін.  

Наступного разу заняття з резервістами та військовозобов’язаними підрозділів територіальної оборони планується провести на базі однієї з військових частин Чугуївського гарнізону.

comments powered by HyperComments