За ініціативою Світличної збільшили кількість об’єктів, на які можуть вділити гроші

Четвер, 15 серпня 2019, 11:13
Відповідні зміни до Програми економічного та соціального розвитку Харківщини на 2019 рік були внесені під час засідання сесії Харківської обласної ради 15 серпня.
За ініціативою Світличної збільшили кількість об’єктів, на які можуть вділити гроші

Депутатами були підтримані пропозиції, які надали структурні підрозділи харківської облдержадміністрації, а також були внесені корегування до п‘ятої частини програми - «Капітальні вкладення на об’єкти соціально-економічного значення у 2019 році». Перелік об’єктів, де в цьому році мають провести ремонти та будівельні роботи, доповнився ще 110-ма пунктами.

Зокрема, це були дев‘ять  нових об’єктів по галузі «Охорона здоров’я», два – в «Житлово-комунальному господарстві», п‘ять – в «Культурі й туризмі», десять – в «Освіті». Ще 84 об’єкти перепали на паливно-енергетичний комплекс.

Нагадаємо, що вчора Обласний центр екстреної медичної допомоги отримав десять нових «швидких». Ключі від транспорту були передані головою ХОДА Юлією Світличною. За її словами, в регіоні застосовують комплексний підхід до вирішення питань розвитку сфери охорони здоров’я.

comments powered by HyperComments