Зеленський сьогодні не приїде у Харків. Він у Чернігові – джерело

П'ятниця, 16 серпня 2019, 14:37
Президент України Володимир Зеленський сьогодні не приїде на Лозівський ковальсько-механічний завод.
Зеленський сьогодні не приїде у Харків. Він у Чернігові – джерело

Про це «Варті» стало відомо з власних джерел, близьких до ХОДА. «Президента не буде у нас - сьогодні він в Чернігові», - повідомило джерело.

Інформацію про приїзд до Харкова Президента не підтвердили і в обласному главку Нацполіції.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на NewsRoom опублікували інформацію про те, що Володимир Зеленський планує 16 серпня відвідати оборонне підприємство на Харківщині.

«Мені треба в аеропорт, летіти до Харкова», - цитує видання слова Зеленського, якиі він сказав жителям Миколаєва, які заблокували рух кортежу.

Відзначимо, що кілька харківських підприємств, що входять в концерн «Укроборонпром», виявилися втягнутими в конфлікт між ДК та Міністерством оборони. У «Укроборонпромі» повідомили, що Міноборони без пояснення причин припинило фінансування розробок нових видів бронетехніки. «Міністерством оборони припинено фінансування виробництва БТР-4 з-за нездатності приватної компанії ТОВ «Лозівський ковальсько-механічний завод», яка є монополістом у виготовленні корпусів зі сталі марки «71», виробляти необхідну кількість корпусів», - було сказано в повідомленні.

У свою чергу, в відомстві Степана Полторака спростували дану інформацію і звинуватили Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова в зриві термінів замовлень, що значно підвищило вартість продукції.

Нагадаємо, попередній візит до Харкова Володимира Зеленського відбувся 17 липня. В ході робочої поїздки Президент України провів нараду, присвячену незаконній природно-ресурсної господарською діяльністю в області. Володимир Зеленський пригрозив звільненням керівникам харківських силовиків, якщо незаконна вирубка лісів в регіоні не припиниться.

comments powered by HyperComments