У конфлікт на великому підприємстві під Харковом втрутилася поліція

Субота, 17 серпня 2019, 09:47
Поліція Харківщини забезпечила охорону публічного порядку під час конфлікту на Державному підприємстві «Новопокровський комбінат хлібпродуктів»
У конфлікт на великому підприємстві під Харковом втрутилася поліція

Грубих порушень правопорядку допущено не було. Ознак кримінального правопорушення з боку учасників конфлікту не зафіксовано, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області. 

Деталі справи: 16 серпня, у зв’язку з рішенням директора «Новопокровського комбінату хлібопродуктів» в Чугуївському районі щодо зміни охорони стався конфлікт між працівниками підприємства.

 За відомостями поліції, на місце події виїхали співробітники територіального відділу поліції та батальйону поліції особливого призначення. Правоохоронці забезпечили охорону публічного порядку та не допустили ескалації конфлікту.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Чугуївського відділу поліції. Керівництво комбінату уклало договір з Управлінням державної служби охорони в Харківській області на надання охоронних послуг підприємству.

Водночас, користувачі соціальних мереж, котрі представлялися працівниками «Новопокровського КХП» заявляли, що на підприємстві відбувається рейдерське захоплення, повідомляє Depo.Харків.

Нагадаємо, у липні під час подій на агрофірмі «Маяк» у Валківському районі правоохоронцями були затримані близько півсотні осіб. Допомоги поліції потребував господар підприємства з села Велика Губщина. 23 липня близько 22:00 до його агрофірми під’їхали два автобуси, де були чоловіки із дубинками. Як передає прес-служба ХОДА, вони надали документацію, згідно якій власник був змінений.

comments powered by HyperComments