258 харківських вихованців училища вже готуються до змагань у нових умовах - Світлична

П'ятниця, 13 вересня 2019, 15:17
Про це голова ХОДА Юлія Світлична написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук».
258 харківських вихованців училища вже готуються до змагань у нових умовах  - Світлична

За її словами, напередодні Дня спорту Світлична провела зустріч у Харківському державному училищі фізичної культури №1.

«Існує гарний спортивний принцип: зроби сьогодні скільки зможеш – завтра зможеш ще більше, – підкреслила вона, – саме тому ми не зупиняємось у покращенні умов в цій відомій на весь світ спортивній школі».

Голова ХОДА повідомляла, що вісім років для училища була надана обіцянка щодо отримання нового гуртожитку. Роботи буцімто стартували, але продовжували їх не так багато часу. Обіцянки виявились абсолютно пустими. Світлична виснула примушення, що для такого будівництва мало було піару, тому спортсменів змусили почекати. Вона зазначила, що це нерідка тенденція з боку великих господарників та спеціалістів з усіх питань.

Зараз ситуація змінюється на краще. Даний гуртожиток побудували та оснащали. На сьогоднішній день 258 вихованців училища ведуть підготовку до змагань у нових умовах. За словами губернаторки, спорт – це баланс, раціональність, системність та відповідальність.

Нагадаємо, що сьогодні проходить зустріч  учасників щорічної національної премії Global teacher prize Ukraine. В межах цього заходу Світлична наголосила, що розвитку харківської освіти приділяється особлива увага.

comments powered by HyperComments