Жодного обміну для терористів: У Харкові активісти вийшли на пікет (ФОТО)

Понеділок, 30 вересня 2019, 11:39
Пікет проти обміну звинувачених у справі про теракт біля Палацу Спорту пройшов на площі Героїв Небесної Сотні у Харкові у суботу, 28 серпня.
Жодного обміну для терористів: У Харкові активісти вийшли на пікет (ФОТО)

ФОТО керівника ГО «Громадський світанок» Вадима Позднякова.

Присутні тримали плакати: «Ні капітуляції», «Тільки перемога», «Жодного обміну без вироку»,  та «Непокаране зло повертається».

«Видача Росії терористів і обміни, які активізовано останнім часом є елементом нового гібридного наступу на Україну», - наполягає «Правий Сектор Харківщина».

Вони обіцяють, що націоналісти не допустять здачі інтересів України, не допустять капітуляції.

«Правий Сектор Харківщина» застерігає, що звільнення терористів стане сигналом для тих сепаратистів і україноненависників, які затаїлися у Харкові, діяти і не отримати покарання за злочини проти України. Ці холоднокровні вбивці не покаялися і не жалкують за тим, що накоїли. Вони мають отримати довічний термін ув'язнення! Якщо уряд та Апеляційний суд не дослухається до вимог, патріоти готові продовжити акції вже в іншому форматі», - йдеться у повідомлені

Нагадаємо, адвокат обвинуваченого Володимира Дворнікова Ігор Нагорний підтвердив, що всі троє обвинувачених у справі про теракт біля Палацу Спорту є в списку людей на обмін.

comments powered by HyperComments