З’явилось відео стрілянини на Клочківській (18+)

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 14:44
О 12.00 на Клочківській, біля супермаркету "Восторг" сталася стрілянина.
З’явилось відео стрілянини на Клочківській (18+)

Перестрілку влаштували двоє чоловіків. Як передає 057.ua, відповідне відео було опубліковане телеграм-каналом 1654. На відео можна побачити, що двоє чоловіків перестрілювалися на парковці з невідомими. Один з чоловіків дістав пакет, в якому був пістолет, і почав відстрілюватися.

В результаті стрілянини загинув чоловік. Він отримав вогнепальні поранення в груди і помер в машині швидкої допомоги. Про це повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта. Інший учасник перестрілки поранений і знаходиться в лікарні.

У мережі з'явилася інформація, що напад було скоєно на відомого кримінального авторитета на прізвисько "Жора". Це не перший замах на нього. У 2016 році його вже намагалися вбити.

Нагадаємо, що підозрюваний в стрілянині біля супермаркету підірвав себе біля Південного вокзалу. Коли підозрюваний побачив правоохоронців, він застосував невстановлений вибуховий пристрій. Чоловік загинув на місці.

Як передає «Справжня варта», в Харкові неподалік супермаркету по вулиці Клочківській сталася стрілянина. Двоє невідомих осіб стріляли зі зброї у двох чоловіків. Один з них помер по дорозі до лікарні, інший отримує необхідну допомогу від медиків. Особи потерпілих зараз встановлюються.

comments powered by HyperComments