Стрілянина біля харківського супермаркету: убитий проходив свідком у справі Вороненкова

П'ятниця, 25 жовтня 2019, 17:38
Під час стрілянини в Харкові 25 жовтня був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.
Стрілянина біля харківського супермаркету: убитий проходив свідком у справі Вороненкова

Як передає «Обозреватель», про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, який підозрюється в організації вбивства громадянина РФ. Про це зазначено на сторінці «Ґрати» в мережі «Фейсбук».

У повідомленні було сказано, що літом 2017 року правоохоронці затримали Володимира Бороха разом із ще одним мешканцем Харкова –  Олександром Лосем. Останній підозрюється у пособництві у вбивстві Дениса Вороненкова. В організованій групі він був водієм і стежив за жертвою.

Пархоменко зазначає, що загиблий Борох був обізнаним в подробицях організації замаху і повинен бути свідком у суді.

Спікерка прокуратури Києва Надія Максимець розповіла, що свідчення вбитого не є ключовими для слідства, зазначають в «Українській правді». За її словами, дана особа була стримана одночасно з підозрюваним у вбивстві Дениса Вороненкова. Проте під час слідства достатніх доказів для оголошення йому підозри у причетності до вбивства отримано не було. У справі він був свідком, проте важливих даних не розповів.

У виданні зазначають, що колишній депутат Держдуми Денис Вороненков був убитий 23 березня 2017 року у центрі Києва. Тоді чоловік мав зустрітися з ще одним російським ексдепутатом Іллею Пономарьовим.

Нагадаємо, що сьогодні поблизу супермаркету «Восторг» сталася стрілянина. Об'єктом нападу стало місцеве кримінальне угруповання Георгія («Жори») Ісакова, яке пов'язують з бізнес-партнером Арсена Авакова - Котвицького. З ним тоді були його найбільш близькі «колеги» - «Тайсон» і «Хам».

comments powered by HyperComments