У Харкові чиновника мерії облили зеленкою: поліція відкрила кримінальне провадження

П'ятниця, 8 листопада 2019, 17:21
Харківська міськрада вимагає розслідувати інцидент з нападом на заступника директора Юрдепартаменту, який стався 8 листопаду.
У Харкові чиновника мерії облили зеленкою: поліція відкрила кримінальне провадження

Як повідомляє прес-служба міськради, заступника директора Юридичного департаменту Харківської міської ради Костянтина Прокоп'єва троє невідомих облили його зеленкою. Чиновник звернувся у лікарню Гіршмана, бо в результаті події отримав опік очей.

Харківська поліція розслідує хуліганські дії відносно чиновника міської ради. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Повідомлення про те, що на вулиці Сумській троє невідомих облили зеленкою 56-річного працівника міськради, надійшло до Київського відділу поліції 8 листопада близько 14:45. Чоловік представляв сторону державної установи у судовому засіданні в Харківському апеляційному адміністративному суді. Після того, як він вийшов на вулицю, на нього напали невідомі. Внаслідок протиправних дій заявник отримав опік очей," - йдеться у повідомленні.

Нагадаєм, що 8 листопада апеляційний адміністративний суд виніс рішення на користь позивачів, які вимагали скасувати рішення Харківській міськради щодо повернення імені Жукова проспекту Григоренка.

comments powered by HyperComments