Карфаген має бути зруйновано – Кернес про дорогу через «Барабашово»

Середа, 27 листопада 2019, 11:52
Харківська міська влада у питанні будівництва нової дороги на Салтовку діє відповідно до Закону.
Карфаген має бути зруйновано – Кернес про дорогу через «Барабашово»

Так мер Харкова прокоментував вимоги пікетувальників, які вийшли сьогодні, 27 листопада, на акцію протесту під стіни міськради.

«Карфаген має бути зруйновано. Мирової угоди не буде, все буде все за законом. Місця і земля буде передана міському підприємству», - цітує міського голову  Depo.Харків.

Нагадаємо, майже 400 учасників акції протесту перед мерією вимагають припинити будівництво нової магістралі загальноміського значення від вул. Академіка Павлова до вул. Мойсеївської. 

Нагадаємо також, що мерія аргументує необхідність нової дороги задля поліпшення транспортного сполучення густонаселеного Салтівського житлового масиву з центральною частиною міста шляхом подовження пр. Ювілейного до вул. Шевченка. Це дозволить перерозподілити транспортне навантаження з вул. Академіка Павлова, Салтівського шосе та інших прилеглих вулиць.

На сесії 16 жовтня було виділено кошти на проектування і будівництво торгового комплексу на території колишнього таксопарку в районі пр. Ювілейного, куди переїдуть підприємці з ринку «Барабашово».

comments powered by HyperComments