Григоренко чи Жуков: Куди щезають голоси щодо перейменування проспекту

Середа, 27 листопада 2019, 14:57
Черговий скандал спалахнув навколо результатів громадського обговорення про повернення проспекту Петра Григоренка ім’я Георгія Жукова.
Григоренко чи Жуков: Куди щезають голоси щодо перейменування проспекту

Як повідомила координатор ГО «Світанок» Мілла Денчик, у міськраді фальсифікують результати опитування.

«Кернес розпочав «грати у наперстки» в опитуванні, щодо спроби незаконного перейменування проспекта Петра Григоренка на маршала Жукова. За добу зникло близько 1000 голосів. Тепер чекаємо на накрутку за Жукова. Ми іншого й не очікували», - написала вона на своїй сторінці у соцмережі Facebook

В свою чергу директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко розповів  UA: Харків, що були видалені голоси, які надійшли з IP-адрес з інших регіонів України.

Нагадаємо, громадське обговорення проводиться у формі електронної консультації і триватиме до 18 грудня. 

5 вересня Харківський окружний адміністративний суд  скасував рішення міськради про повернення проспекту Григоренка імені Жукова.Пізніше міськрада оскаржила це рішення.

10 вересня міський голова Харкова Геннадій Кернес заявив, що на рішення суду першої інстанції буде подано апеляцію. 8 листопада Апеляційний суд підтвердив незаконність повернення імені маршала Жукова проспекту Григоренка в Харкові.

comments powered by HyperComments