Нового очільника Харківщини знають близько 5% мешканців області - Ігор Райнін

Середа, 27 листопада 2019, 18:56
Перші дії Олексія Кучера на посту голови Харківської ОДА демонструють його крайню недосвідченість.
Нового очільника Харківщини знають близько 5% мешканців області - Ігор Райнін

Про це напередодні свого призначення головою Харківського обласного осередку «Опозиційна платформа - За життя» в інтерв’ю «Странa.ua» сказав екс-голова АП Ігор Райнін.

«Можу припустити, що главу Харківської області знають від сили до 5% жителів області. Я входжу в 95% людей, які його не знають. Перспектив явно небагато», - сказав він.

Відповідаючи на питання про політичне майбутнє екс-голови ХОДА Юлії Світличної, Ігор Райнін виразив впевненість, що вона досягне успіху. За його словами, Світлична на посту голови ХОДА дуже багато зробила для Харківської області і була своєрідним стабілізатором ситуації у дуже складні часи у пограничному регіоні.

«Як і більшість харків'ян я ставлюся до неї позитивно, але ми з нею не обговорювали її взаємини з новою командою і її політичні плани», - сказав він.

Нагадаємо, Юлія Світлична виконала всі обіцянки, яка давала мешканцям Харківської області на посаді голови ХОДА. За три роки роботи губернатор Харківщини показала дуже високий результат виконання зобов’язань. За час каденції Юлія Світлична дала 85 обіцянок. З них виконано – 85, тобто 100%.

Як повідомляє KHARKIV Today, нового голову харківського осередку було обрано партійцям сьогодні, 27 листопада, у присутні одного з лідерів ОПЗЖ Юрія Бойка. Він подякував Райніну за підтримку в партії, коли вона перебувала в опозиції і попросив проголосувати за його кандидатуру.

Після обрання Райнін звернувся до однопартійців з промовою, у якою закликав до чітких спільних дій під час майбутніх місцевих виборів.

«Тут потрібно застосувати зусилля, відкинути ті чи інші амбіції, об'єднуватися, йти, перемагати в місцеві ради, для того, щоб бути корисними, потрібними для звичайної людини, для пересічного українця. Можу вас запевнити, що всі мої сили і вміння, досвід будуть підпорядковані цій меті. У кожному з вас я бачу свого друга, партнера, товариша і ви мене теж не розчаровуйте», - сказав Райнін.

comments powered by HyperComments