«Національний Корпус» завітав до харківського депутата від «Слуги народу» (ВІДЕО)

Середа, 4 грудня 2019, 12:32
Представники «НК» прийшли до офісу «Слуги народу» Юрія Здебського, який голосував за продаж землі.
«Національний Корпус» завітав до харківського депутата від «Слуги народу» (ВІДЕО)

Як повідомляє Depo.Харків, активісти принесли до будинку депутату траурний вінок і мішок чорнозему як нагадування про те, що українська земля не повинна розпродаватися іноземцям, а повинна залишатися у руках українців.

Зазначимо, що подібні акції пройшли у декількох містах України. Так, 3 грудня Сумський Нацкорпус прийшов до приймальні народного депутата по 157 округу та члена партії «Слуга народу» Тетяни Рябухи.

Нагадаємо, 11 листопада селяни з чотирьох районів Харківської області долучились до всеукраїнській акції проти законопроекту №2178-10. Фермери з Чугуївського, Красноградського, Богодухівського і Валківського районів перекрили траси області, вивівши туди сільськогосподарську техніку.

7 листопада на мітинг проти ринку землі під стіни ХОДА разом з фермерами вийшли представники націоналістичних партій Харківщини. На думку активістів, прийнятий поспіхом законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» показує, що уряд не володіє інформацією про глобальні процеси на ринку землі і не усвідомлює всієї серйозності загроз. 

comments powered by HyperComments