Світлична запросила Посла США Тейлора і команду посольства до Харкова

Середа, 11 грудня 2019, 09:15
Екс-губернатор Харківською області провела зустріч з керівником Посольства США в Україні, на якій обговорили зустріч президентів у нормандському форматі і яким стане наступний рік для України.
Світлична запросила Посла США Тейлора і команду посольства до Харкова

Нагадаємо, що попередня зустріч Юлії Світличної з американським послом відбулася у серпні поточного року. Тоді учасницею зустрічі голови ХОДА з керівником Посольства США в Україні також стала директорка відділу з правоохоронних питань посольства Стефані Холмс.

«З Вільямом Тейлором і Стефані Холмс говорили про подальші реформи та розвиток України. Антикорупційна політика, структурні зміни в економіці, розвиток бізнесу, соціальні та гуманітарні програми, і, безумовно, Харківщина. Вдячна нашим партнерам за позитивну оцінку та підтримку наших дій», - розповіла Юлія Світлична.

Під час зустрічі 10 грудня Юлія Світлична запросила Посла США Тейлора і команду відвідати Харків, повідомила у своєму Facebook екс-губернатор Харківщини

«Говорили про Харківщину, вчорашній Париж, політику та наступний рік в Україні. Запросила Посла США Тейлора і команду посольства до Харкова. Домовились», - написала вона.

Нагадаємо також, що разом із посольством США Харківщині вдалося реалізувати низку проєктів, у тому числі тих, подібних яким немає більше ніде в Україні. За цей час реалізовано проєкти як у сфері боротьби з корупцією, так і фінансуванні мінігрантів для розвитку малого та середнього підприємництва, промисловості області, а також підтримці агропромислової сфери та науки. Було відкрито бізнес-інкубатор, який комерціалізує ідеї харків’ян. Завдяки підтримці саме США Харківська область одними з перших у країні запровадили систему «Прозоро», яка сьогодні ефективно працює тощо.

comments powered by HyperComments