Відкрити вчасно, доробити коли-небудь: ремонт моста на Окружній показав, як Кучер планує керувати Харківщиною

Середа, 25 грудня 2019, 12:28
Під Харковом знову закрито на ремонт шляхопровід, який урочисто відкривав голова ХОДА Олексій Кучер 22 грудня.
Відкрити вчасно, доробити коли-небудь: ремонт моста на Окружній показав, як Кучер планує керувати Харківщиною

Як повідомили вчора у соцмережах водії, під Харковом утворилась багатокілометрова пробка, бо автомобілі пропускають через зустрічну смугу.

«Мабуть, Кучер працює за старою схемою, відкрити треба вчасно, а доробимо коли-небудь. сподіваємося, що він хоч не обрушиться після «швидкісного» ремонту», - пише Facebook-спільнота Харьков City.

Нагадаємо, 25 серпня в ДСЧС надійшло повідомлення про пошкодження третього прольоту моста на окружній дорозі, що знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України. Рух автомобілів на ділянці перекрили і організували об'їзд шляхопроводу через Баварію і Пісочин.

Одразу після пошкодження шляхопроводу була створена обласна комісія під керівництвом заступника голови ХОДА. Ділянку шляхопроводу обстежила спеціалізована комісія за участі керівників та головних інженерів трьох державних підприємств, які мають відповідні сертифікати для проведення таких досліджень.

21 листопада вже новий керівник області Олексій Кучер змусив дорожників озвучити чіткі строки завершення робіт. Такою датою визначили 22 грудня. За виконання ремонту в строк начальник САД у Харківській області Євген Зражевець погодився відповідати своєю посадою.

18 грудня провели обстеження шляхопроводу під Харковом за участі експертних мостових організацій. За результатом огляду, шляхопровід придатний  для руху транспортних засобів загальною масою до 20т. Роботи з безпеки руху виконано.

20 грудня дорожники звітували про виконання ремонтних робіт. А вже 22 грудня міст було урочисто відкрито у присутності губернатора Харківщини та великої кількості журналістів. 

До речі, тоді ж Олексій Кучер продемонстрував, чого варто його слово: незважаючи на те, що ремонтники вклались у заявлений термін, Євгена Зражевця було звільнено з посади

comments powered by HyperComments