Світлична про вибори міських голів - партійна приналежність не стане визначальною

Неділя, 12 січня 2020, 09:12
Від вибору, який жителі Харківської області зроблять восени 2020 року, залежатиме стратегія соціально-економічного розвитку регіону.
Світлична про вибори міських голів - партійна приналежність не стане визначальною

Про це депутат Харківської обласної ради написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Окреме і дуже важливе питання - вибори мерів міст і голів ОТГ. Саме ці керівники найбільшим чином впливають на стратегію та підходи у розвитку громади. Людям важливо не помилитися. Все залежить від нас самих, і скаржитися потім на несправедливість не треба, марно», - написала вона.

Юлія Світлична припустила, що більшість мерів будуть новими, а партійна приналежність не стане визначальною.

Нагадаємо, на виборах 22 грудня головою Донецької ОТГ Балаклійського району Харківської області обрано безпартійного самовисуванця Анатолія Ноздрачева.

Після виборів до ОТГ виборчий процес в Харківській області не завершиться. 13 грудня ЦВК призначила на 15 березня вибори в 179 окрузі Харківщини у зв’язку з займанням посади голови Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером – депутатом з цього округу.

Участь у виборах братиме 44-річний Олександр Кайдаш, який очолював штаб Кучера на виборах в 2019 році. Однак він балотуватиметься як самовисуванець, а не від партії «Слуга народу».

comments powered by HyperComments