Вбивство на Нових Домах: поліція назвала прикмети злочинця (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 17 січня 2020, 09:39
У Харкові невідомий кількома пострілами з вогнепальної зброї убив 48-річного харків’янина.
Вбивство на Нових Домах: поліція назвала прикмети злочинця (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області, злочин стався на вулиці Танкопія вчора, 16 січня, о 16.35. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці.

У Харкові поліція ввела план-перехват «Сирена». За описом свідків, зловмисник – чоловік приблизно 30 років, 175-177 см на зріс, спортивної статури. Був вдягнутий у коротку темну куртку та чорну шапку. Після здійснення злочину підозрюваний зник у напрямку проспекту Петра Григоренка.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУНП Харківщини Андрій Шарнін, особу загиблого встановлено, це харків’янин, який працював у сфері ритуальних послуг міста Харкова.

«Потерпілий приїхав разом із водієм, який його привіз. Стрілянина відбувалася як по потерпілому, який загинув, так і по водію, якому пощастило, в якого нападник не влучив», - сказав він.

На місці події працювали керівництво обласного главку поліції, слідчо-оперативна група, експерти та кінологи. Усі обставини встановлюються.

Інформацію за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення  на строк  до 15 років або довічне позбавлення волі. Харківською поліцією вживаються усі необхідні заходи для встановлення та затримання осіб, причетних до вчинення даного злочину. 

Як пише SQ, чоловік, якого розстріляли біля під'їзду на вулиці Танкопія, - Віталій Шульга. Він 1971 року народження. Працював директором бюро на міському кладовищі №3 (вул.Академіка Павлова, 88). У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Нагадаємо, 26 жовтня в Харкові неподалік супермаркету «Восторг» по вулиці Клочківській сталася стрілянина. Двоє невідомих осіб стріляли зі зброї у двох чоловіків. Один з них помер по дорозі до лікарні, інший отримує необхідну допомогу від медиків.

У той же день підозрюваний у кривавій стрілянині підірвав себе біля Південного вокзалу.Коли підозрюваний побачив правоохоронців, він застосував невстановлений вибуховий пристрій. Чоловік загинув на місці.

Пізніше стало відомо, що під час стрілянини в Харкові був убитий Володимир Борох – один зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

comments powered by HyperComments