Шануємо людей не обіцянками та планами, а конкретними справами – Світлична

Понеділок, 20 січня 2020, 14:58
Депутат Харківської облради Юлія Світлична провідала родину Крижановських, яка минулого року завдяки обласної програми підтримки дітей-сиріт отримала власне житло.
Шануємо людей не обіцянками та планами, а конкретними справами – Світлична

Про це Юлія Світлична написала у допису на своєї сторінці у соцмережі Facebook.

«З родиною Крижановських познайомилися минулого року, коли вони за програмою підтримки дітей-сиріт отримали власне житло у Пісочині. У родини все добре. Є новини). Анастасія. Вже 4 місяці. Привітали, поспілкувалися, безумовно, без подарунків ніяк. Щасливі посмішки та нові сподівання. Дуже рада за цю родину», - написала вона.

Нагадаємо, у серпні минулого року три родини дітей-сиріт отримали житло в Пісочині. Родини житимуть у одному таунхаусі та, окрім окремих кімнат, матимуть власний двір. У будівлі розташовані чотири окремих кімнати. Вони мають спільні кухні, двір, власну свердловину та твердопаливний котел. Для комфорту новоселів придбали перші необхідні меблі та побутову техніку.

Нагадаємо також, що державна програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, запрацювала у 2017 році, коли на ці цілі вперше була виділена субвенція з держбюджету. Цим коштом у Харківській області придбали 15 об'єктів: 12 квартир і таун-хаус на чотири квартири для забезпечення житлом 20 дітей-сиріт (у Зміївському, Харківському та Первомайському районах), а також 2 житлових будинки - для дитячих будинків сімейного типу в Красноградському і Зміївському районах.

 

comments powered by HyperComments