Файєр-шоу під ХОДА: харківський активіст попередив Кучера про заяву у ДБР

Субота, 25 січня 2020, 17:34
Голова Харківської ОДА Олексій Кучер тиснув на керівництво поліції Харківщини, вимагаючи від правоохоронців вручити підозру в хуліганстві Антону Сосницькому.
Файєр-шоу під ХОДА: харківський активіст попередив Кучера про заяву у ДБР

Про це сам активісту ГО «Антикорупційний блок учасників АТО», один з організаторів акції біля ХОДА 23 січня Антон Сосницький повідомив у соцмережі Фейсбук.

За його словам, розмови губернатора з силовиками відбувались у присутності свідків, до того ж їх факти легко можна підтвердити, дослідивши трафік спілкувань.

Сосницький повідомив, що він планує звернутися у ДБР, посольства ЄС та США, а також до ряду міжнародних правозахисних організацій.

Нагадаємо, 23 січня під стінами харківського Будинку рад на Сумській, 64, харківські активісти провели акцію, вимагаючи владу звернути увагу на жахливий стан аварійності на Харківщині.

Вже о 20.00 того ж дня на сайті поліції Харківської області з’явилось повідомлення, що за вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

24 січня Сосницький звернувся до Кучера з декількома незручними запитаннями.

comments powered by HyperComments