Не буть, як Лесик, користуйся мовою, а не язиком – заява Правого Сектору (ВІДЕО)

Понеділок, 27 січня 2020, 14:34
Українофоб Андрій Лесик отримав свинячим язиком по обличчю під стінами Харківської ОДА, де він сьогодні збирав свій проплачений колаборантський мітинг проти вивчення української мови в українських школах.
Не буть, як Лесик, користуйся мовою, а не язиком – заява Правого Сектору (ВІДЕО)

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив НВР «Правий Сектор».

«Його акція «проти дискримінації розвитку російської мови» закінчилася так і не розпочавшись. Прихильників «руського міра» вже чекали активісти з пропозицією купити їм квитки в одиг бік і відправити «руськощелепних» туди, де подають млинці на лопаті, півники із гною, і язик з хріном.

Після зустрічі з язиком, узькомірному Лесику, як зазвичай, захотілося додому, і поліціянти мусили вивезти його автозаком. Його агітатори розбіглися.

НВР «Правий Сектор» виступає за право кожного громадянина спілкуватися своєю рідною мовою, але ми будемо рішуче присіката спроби наступу на українську мову і порушення закону про мову і прав українців користуватися своєю рідною мовою. Зараз ведеться гібридна війна, і мова є одним із важливих засобів протистояти російській агресії. Розуміють це і наші вороги, які засилають таких як Лесик і підбурюють українське суспільство на протистояння.

Мова має значення. Не буть, як Лесик, користуйся мовою, а не язиком!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зранку 27 січня у центрі Харкова любителів «руського миру» на чолі з Лесиком зустріли активісти.

 

 

 

comments powered by HyperComments