ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів на проміжних виборах в Харкові

Четвер, 6 лютого 2020, 14:57
Громадянська мережа ОПОРА здійснює спостереження за перебігом виборчого процесу в Харкові.
ЦВК зареєструвала ще трьох кандидатів на проміжних виборах в Харкові

6 лютого 2020 року Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами в народні депутати у 179 виборчому окрузі Кошулька Сергія Саввича від політичної партії "Народна програма Вадима Чорного", Хархаліс Галину Василівну від Всеукраїнської козацької партії, Шейбута Дениса Вікторовича від Політичної партії "Народна сила".

Згідно з «Прикінцевими та перехідними положеннями» Виборчого кодексу України, проміжні вибори у 179 ВО відбудуться за Законом про вибори народних депутатів України 2012 року.

Нагадаємо, 15 січня газета «Урядовий кур'єр» опублікувала постанову ЦВК про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №179. Це означає, що виборчий процес розпочався 16 січня. Нардепом від ОВО № 179, що Харківщині, був обраний Олексій Кучер. Однак у листопаді він очолив Харківську ОДА і склав повноваження народного обранця. Через це й були призначені вибори в окрузі.

Участь у виборах братиме 44-річний Олександр Кайдаш, який очолював штаб Кучера на виборах в 2019 році. Однак він балотуватиметься як самовисуванець, а не від партії «Слуга народу».

Кандидатом у депутати в одномандатному виборчому окрузі №179 від президентської партії висунуто доцента юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Вікторію Алєксєйчук.

comments powered by HyperComments