Побиття оператора в Харкові: Суд повернув справу до прокуратури

Вівторок, 11 лютого 2020, 13:38
Суд у справі про напад на оператора одного з харківських телеканалів Вадима Макарюка визнав обвинувальний акт таким, що не відповідає вимогам ч. 2 ст. 5, ст. 291 Кримінально-процесуального кодексу України.
Побиття оператора в Харкові: Суд повернув справу до прокуратури

Як повідомляє «Суспільне», таку ухвалу сьогодні, 11 лютого, озвучив суддя Київського райсуду Харкова Віктор Попрас.

Нагадаємо, що 7 червня група невідомих у кількості 50 осіб зайшли на територію ринку для з’ясування спору майнового характеру з підприємцями.  Згодом перемови перейшли у конфліктну ситуацію. Під час сутички оператора побили.

У справі про побиття оператора — четверо підозрюваних. Сергій Козлюк підозрюється за ч. 3 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 345-1 ККУ (погроза або насильство щодо журналіста). Троє підозрюваних, а саме Михайло Базалєй, Ілля Альошкін та Олег Радченко підозрюються за статтями: ч. 3 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста). Радченко також підозрюють за ч. 1 ст. 347-1 (умисне знищення або пошкодження майна журналіста).

comments powered by HyperComments