Світлична прийняла рішення балотуватися до Верховної Ради на проміжних виборах у березні

Середа, 12 лютого 2020, 14:57
Депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична балотуватиметься в парламент від 179 округу.
Світлична прийняла рішення балотуватися до Верховної Ради на проміжних виборах у березні

Про це сама Юлія Світлична написала но своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

«Прийняла рішення взяти участь у виборах. 179 округ, багато співпрацювали з людьми, але й ще багато чого необхідно зробити. Продовжимо», - написала вона.

Як повідомляє  Depo.Харків, на сайті НАЗК також опублікована декларація Світличної як кандидата в народні депутати. У декларації вона вказала, що має у власності дві квартири та гараж у Харкові. Світлична володіє автомобілем Peugeot 2008.

Нагадаємо,  ЦВК призначила на 15 березня вибори в 179 окрузі Харківщини у зв’язку з займанням посади голови Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером – депутатом з цього округу. Кандидати у депутати можуть подати документи до Центральної виборчої комісії для офіційної реєстрації кандидатом на виборчих перегонах в окрузі до 13 лютого включно. 

Участь у виборах братиме 44-річний Олександр Кайдаш, який очолював штаб Кучера на виборах в 2019 році. Однак він балотуватиметься як самовисуванець, а не від партії «Слуга народу». Кандидатом у депутати в одномандатному виборчому окрузі №179 від президентської партії висунуто доцента юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Вікторію Алєксєйчук.

comments powered by HyperComments