Проїзд автотранспорту на Харківщині забезпечено – САД

П'ятниця, 14 лютого 2020, 13:41
На дорогах Харківської області працює спецтехніка, особливо на аварійно небезпечних ділянках (спуски, підйоми).
Проїзд автотранспорту на Харківщині забезпечено – САД

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами області на 10 годину ранку.

Протягом доби на дорогах області працювало близько 111 одиниць спецтехніки та більше 150 робітників. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано: 534 м3 піщано-соляної суміші та 37 т. технічної солі.

Сьогдні за прогнозом синоптиків без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер 3-8 м/с. Температура повітря по області вдень від 0°С до +3°С, вночі стовпчик термометра знизиться до -6°С. 

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

Нагадаємо, 12 лютого надзвичайна подія через негоду трапилася у Борівському районі. О 12:20 з Харкова до Борової виїхав автобус, а за кілька кілометрів до Підвисокого Борівського району автобус розвернуло посеред дороги, і він застряг у снігу. Водій КрАЗа, що їхав цією дорогою, намагався витягнути автобус, але і вантажний автомобіль застряг. Про це повідомляє «Часопис Борівщини».

comments powered by HyperComments