Справу стосовно Кернеса та двох його охоронців розглядатиме Київський районний суд Полтави

П'ятниця, 14 лютого 2020, 14:37
Розглядати справу мера Харкова буде суддя Шиян Володимир Миколайович.
Справу стосовно Кернеса та двох його охоронців розглядатиме Київський районний суд Полтави

Як повідомляє «Судова влада України», 13 лютого 2020 року, після апеляційного перегляду, з Полтавського апеляційного суду на адресу Київського районного суду м. Полтави надійшло кримінальне провадження № 638/4399/15-к по обвинуваченню мера міста Харкова Кернеса Геннадія Адольфовича та його охоронців – Блинника Віталія Дмитровича та Сміцького Євгена Миколайовича..

«Відповідно до автоматизованої комп’ютерної програми «Д3» кримінальне провадження по обвинуваченню Кернеса Геннадія Адольфовича, Блинника Віталія Дмитровича та Сміцького Євгена Миколайовича розподілено на суддю Шияна Володимира Миколайовича та буде призначено до розгляду відповідно до вимог чинного законодавства», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, розгляд апеляційних скарг триває з літа 2018 року. Кернесу і двом його охоронцям висунули підозру за трьома статтями: незаконне позбавлення волі чи викрадення людини, катування, погроза вбивством. У серпні 2018-го Київський райсуд закрив справу.

До сьогоднішнього засідання стало відомо, що обидва прокурори усунуті від участі у справі у зв‘язку із звільненням — вони не пройшли аттестації.

comments powered by HyperComments