Харківському патрульному, який поранив чоловіка, повідомлено про підозру

П'ятниця, 14 лютого 2020, 17:51
Під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області повідомлено про підозру одному із командирів рот Управління патрульної поліції в Харківській області за фактом перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу ( ч. 3 ст. 365 КК України ).
Харківському патрульному, який поранив чоловіка, повідомлено про підозру

Скрін з відео 

Разом з цим перевіряється факт наїзда переслідуваного автомобіля «Subaru Forester» на вказаного працівника патрульної поліції.  На даний час за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, з метою зупинки транспортного засобу ст. лейтенант поліції здійснив 3 постріли в автомобіль «Subaru Forester», але автівка зникла з місця події. Пізніше з’ясувалося, що водій переслідуваного автомобіля самостійно доставив до 25-ої лікарні м. Харкова пасажира, який отримав два вогнепальні поранення. Наразі він перебуває у лікарні в тяжкому стані.

Працівника патрульної поліції, який застосував вогнепальну зброю, внаслідок чого було поранено громадянина, було затримано у порядку статті 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному працівнику патрульної поліції запобіжного заходу та відсторонення його від посади.
 

С

comments powered by HyperComments