Світлична у Лозовій: Панютинський ВРЗ потребує держзамовлень та терміново - нового керівника

Понеділок, 24 лютого 2020, 09:31
Через неефективне управління і відсутність уваги до людей з боку влади ситуація на Панютинському вагоноремонтному заводі стала критичною.
Світлична у Лозовій: Панютинський ВРЗ потребує держзамовлень та терміново - нового керівника

Про це на своїй сторінці в Facebook за підсумками зустрічей у Лозовій пише депутат Харківської облради Юлія Світлична.

Співробітники заводу поскаржились депутату на маленьку заробітну плату і відсутність перспектив розвитку, при цьому з боку влади лунають лише обіцянки.

«Ситуація не вирішується, продовжують лунати лише обіцянки, та як велика «перемога» подається процес пошуку директора, який триває вже не один місяць. Час йде, рішень немає, люди обурені. Так не працюють! Втручаємось в ситуацію, треба допомогти людям, вимагаємо термінових дій. Не балачок, а дій.

По-перше, керівницто АТ «Укрзалізниця» повинно терміново підібрати нового керівника підприємства. Терміново!
Друге. Обов`язково обговорити відібрану кандидатуру з колективом підприємства та заводською профспілкою. До призначення. Спілкування з людьми - запорука успіху. Без цього нічого не вийде.

Третє. Новий керівник підприємства протягом 3-х днів після призначення повинен представити людям конкретний план щодо виводу підприємства із кризи, збільшення зарплати, та стабільної її виплати.
Четверте. Людям потрібні гарантії надходження державних замовлень до підприємства, та державного інвестування для модернізації виробництва.

П’яте. Дати не більше 2-х місяців випробувального терміну новому керівництву аби навести лад на підприємстві», - написала Юлія Світлична.

Нагадаємо, 16 лютого, Юлія Світлична відвідала Лозову та Красноград. Депутат облради під час робочої поїздки поспілкувалась з місцевими жителями та вислухала важливі питання, які їх турбують.

comments powered by HyperComments