«Як завжди, з людьми», - Юлія Світлична відвідала Красноград та Лозову

Понеділок, 17 лютого 2020, 10:56
Депутат Харківської облради Юлія Світлична 16 лютого відвідала Лозову та Красноград.

Депутат облради під час робочої поїздки поспілкувалась з місцевими жителями та вислухала важливі питання, які їх турбують.

«Лозова та Красноград. Як завжди з людьми. У наших відносинах все стабільно. Вдячна за це!», - написала вона на своїй сторінці в Фейсбуці.

Нагаємо, що за ініціатив Юлії Світличної у Краснограді побудували фізкультурно-оздоровий комплекс. Красноградський фізкультурно-оздоровчий комплекс є найбільшим в регіоні. Там працюють секції футболу, баскетболу, спортивних танців, карате, важкої та легкої атлетики. З часом відділень стає все більше.   

Також за ініціативи Світличної  в минулому році розпочався капремонт та утеплення інфекційного корпусу центральної районної лікарні в Краснограді.

Нагадаємо також, що у 2019 році Юлія Світлична, перебуваючи на посаді голови ХОДА, домоглася виділення окремим рядком у державному бюджеті коштів на комплексний ремонт дороги Мерефа – Лозова – Павлоград. До цього протягом 2017-2018 рр. на трасі відремонтували 35,9 км покриття - найбільш зруйновані ділянки в Зміївському, Первомайському та Лозівському районах.

 

comments powered by HyperComments