Ми комплексно підтримуємо спорт у Харківській області — Світлична

Понеділок, 25 лютого 2019, 17:10
Про це ХОДА наголосила під час відкриття фізкультурно-оздоровчого комплексу у Краснограді.
Ми комплексно підтримуємо спорт у Харківській області — Світлична

В межах своєї робочої поїздки до Красноградського району голова ХОДА Юлія Світлична відвідала перший спортивний турнір, який відбувся в новому комплексі. За її словами, на відкриття Палацу спорту очікував весь район, який має гарні спортивні традиції та чиїми земляками нині пишається вся країна. Разом з тим губернаторка зазначила, що майбутнє за дітьми та їх досягненнями. Але для того, щоб вони могли себе як слід проявити себе в спорті, потрібно створювати належні умови. 

Красноградський фізкультурно-оздоровчий комплекс є найбільшим в регіоні. Там працюють секції футболу, баскетболу, спортивних танців, карате, важкої та легкої атлетики. З часом відділень стає все більше.   

«Ми комплексно підтримуємо спорт у Харківській області та намагаємося зробити все для того, щоб у дітей були умови для занять спортом, — зазначила голова ХОДА, — подібний спортивний комплекс тиждень тому було відкрито й у Золочівському районі”.  

За її словами, нині стартує будівництво ще трьох нових ФОКів у Дергачівському, Краснокутському та Чугуївському районах. Світлична підкреслила, що буде зроблено все для створення таких умов у кожному з районів. Голова Красноградської РДА Євген Третяков зазначив, що ФОК був збудований завдяки спільним зусиллям. Він також розповів, що Красноградський район нині займає перше місце за рівнем спортивного розвитку в Харківській області.  

Нагадаємо, що 25 лютого під час свого візиту до Красноградського району Юлія Світлична відвідала місцевий відділ Головного управління ДСНС України в Харківській області. Там вона вручила сертифікати на необхідну оргтехніку та підкреслила, що рятувальники свого часу обрали благородну професію з порятунку людей. 

Також “Справжня варта” повідомляла, що в Харківській області 12 родинам ВПО були надані квартири. Соціальне житло для переселенців розміщується в двоповерховій будівлі в селищі Дослідне в Красноградському районі. 

comments powered by HyperComments