У Харкові вночі згоріла машина громадського активіста, в поліції підозрюють підпал (ФОТО)

Середа, 26 лютого 2020, 14:06
Автомобіль Volkswagen Passat, який був припаркований на Жасміновому бульварі спалахнув 26 лютого о 2.45 ночі.
У Харкові вночі згоріла машина громадського активіста, в поліції підозрюють підпал (ФОТО)

Як повідомили у відділі комунікації Харківської області, на місце пожежі виїжджала Державна служба з надзвичайних ситуацій, керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

«Поліцейські встановили, що вогнем пошкоджений автомобіль «Volkswagen Passat», власником якого є 31-річний чоловік. Поруч з транспортним засобом поліцейські виявили пластикові пляшки з характерним запахом бензину. Також було з’ясовано, що сусідній автомобіль марки «Volkswagen Passat» теж був облитий бензином», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела, один з автомобілів належить керівнику громадської організації «Ми - харків'яни» В'ячеславу Ряднову, який також входив до складу правозахисної групи «Опора Слобожанщини».

Нагадаємо,8 січня у Харкові рятувальники ліквідували пожежу у гаражному кооперативі. На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений гаражний бокс, у якому також горів автомобіль «ВАЗ 2121 Нива».В результаті намагань самостійно загасити вогонь 37-річний чоловік отримав опіки і був госпіталізований до 4-ї міської лікарні.

5 грудня у Харкові вночі підпалили іномарку. Власниця авто, яке було припарковано біля житлового будинку у провулку Шевченківському, бачила як від нього тікали три чоловіка. 

comments powered by HyperComments