У Харкові вночі підпалили іномарку (ФОТО)

Четвер, 5 грудня 2019, 14:43
Власниця авто, яке було припарковано біля житлового будинку у провулку Шевченківському, бачила як від нього тікали три чоловіка.
У Харкові вночі підпалили іномарку (ФОТО)

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, подія трапилась близько часу ночі сьогодні, 5 грудня. Це вже не перша спроба знищити автомобіль «Honda», що належить 58-річній харків’янці.  Перша спроба підпалу відбулася 15 жовтня.

На місці працювала слідчо-оперативна група Київського райвідділу поліції, які провели огляд місця події та зібрали речові докази. Зараз правоохоронці встановлюють свідків події.

Пожежу було ліквідовано рятувальниками ДСНС. До ліквідації пожежі було залучено 5 рятувальників і 1 одиниця техніки, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, зо вересня близько 03:20 по вулиці Героїв праці на муніципальній парковці сталося загоряння автомобіля «Volkswagen», внаслідок чого було пошкоджено припарковані поруч автомобілі «Kia»та«Mazda».

26 вересня десь о 3.15 спалахнув  «Ford Fusion», що був припаркований у дворі біля багатоповерхового житлового будинку по вул. Валентинівській, 23-В міста Харкова.

Крім того, пошкоджено ще 2 автомобіля: «Volkswagen Passat» та «Аudi А4», на яких оплавились бампера та фари. О 03:29 пожежу було локалізовано, а о 03:35 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

comments powered by HyperComments