На Харківщині готуються викривити результати виборів на 179 окрузі – Світлична

Субота, 29 лютого 2020, 08:57
Депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична, яка балотується в парламент від 179 округу, розповіла про спроби влади фальсифікувати результати виборів.
На Харківщині готуються викривити результати виборів на 179 окрузі – Світлична

Про це Світлична розповіла в зверненні до виборців на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Нас з вами намагаються одурити: придумати двійників, намалювати брудну листівку, приписати до якихось партій, шпигувати за нами. Що ж рухає цими людьми? Знаєте, у ненависті немає партійного прапора, а у злості відсутні владні посади. Але і злість, і ненависть керують конкретними людьми, в яких є і партійний прапор, і владні посади», - сказала вона.

За словами Світличної, проти неї на окрузі 179 розгорнута «масштабна та брудна кампанія». Вона нагадала про тираж фейкових газет і листівок.

«Друзі, знайте: вони роз’єднують нас, але ми сильніші. Вони хочуть одурити нас, але ми розумніші. Вони хочуть зруйнувати створене, але не розуміють головного. Їм не вдасться. Енергія перетворень сильніша. І правда сильніша. Бо ми з вами разом!», - сказала вона.

Нагадаємо, депутат Харківської облради Юлія Світлична є лідером виборчих перегонів в 179 окрузі. За неї готові проголосувати 62,3% тих виборців, хто вже визначився і має намір взяти участь в голосуванні.

Нагадаємо також, що спостерігачі фіксують порушення виборчого процесу на Харківщині. Так, 23 лютого у Краснограді затримали двох агітаторів, які розповсюджували агітаційну продукцію з ознаками «чорного піару» проти кандидата у депутати Юлії Світличної. 25 лютого інформація про порушення виборчого законодавства під час виборчої кампанії на Харківщині внесена в ЄРДР.

У КІУ вже неодноразово нагадували про недопустимість практики нечесної боротьби на виборах, можливих спроб маніпуляцій з метою впливу на результати голосування та необхідність забезпечення демократичного і прозорого виборчого процесу 

comments powered by HyperComments