Світлична - політик з заслуженою підтримкою у суспільстві. Офіційна заява «СН»

Вівторок, 3 березня 2020, 16:12
Депутат Харківської обласної ради Юлія Світлична має досвід успішного управління у складному регіоні.
Світлична - політик з заслуженою підтримкою у суспільстві. Офіційна заява «СН»

Про це йдеться у заяві партії «Слуга народу» у  Telegram-каналі.

«Головне політичне слово в Україні сьогодні – досвід. І не досвід корупції, не досвід брехні протягом десятиліть у політиці, а досвід успішного управління у складному регіоні. Світлична справді є досвідченим управлінцем із конкретними успішними кейсами. І це не просто слова. Це вимірюється реальною підтримкою людей на Харківщині. Було би стратегічною помилкою для «Слуги Народу» зупиняти такого фахівця на шляху до Верховної Ради або якось перешкоджати», - йдеться у заяві.

 

Нагадаємо, Юлія Світлична є безумовним лідером виборчих перегонів в 179 окрузі. Якби вибори відбулись 1 березня за депутата облради Юлію Світличну проголосували б 62,3% виборців. Також  Юлія Світлична є лідером за довірою серед місцевих політиків. Їй довіряють 70% опитаних.

Нагадаємо також, що Юлія Світлична виконала всі обіцянки, яка давала мешканцям Харківської області на посаді голови ХОДА. За три роки роботи губернатор Харківщини показала дуже високий результат виконання зобов’язань. За час каденції Юлія Світлична дала 85 обіцянок. З них виконано – 85, тобто 100%.

comments powered by HyperComments