Світлична встановила рекорд діючої Ради: перемога на усіх виборчих дільницях

Четвер, 19 березня 2020, 09:02
Юлія Світлична, яка перемогла на проміжних виборах у 179 окрузі Харківської області, отримала більшість голосів на всіх виборчих дільницях.
Світлична встановила рекорд діючої Ради: перемога на усіх виборчих дільницях

Про це повідомляє Громадянської мережі ОПОРА у проекті #данівиборів.

«Юлія Світлична здобула перемогу на усіх 189 виборчих дільницях. Найпереконливішу перемогу кандидатка здобула в селі Перемога – 93% голосів виборців. Окрім цього менше половини голосів виборців кандидатка отримала лише на двох виборчих дільницях», - йдеться у повідомлені.

Кандидат від партії «ЄС» Вікторія Пташник максимальний результат у 31% голосів здобула у селі Малий Орчик (ВД №630386), мінімальний – 1.5% на дільниці №630643 у смт Орілька.

До Світличної рекордом вважався результат кандидата Антона Яценко, який на виборах у Верховну Раду в липці минулого року набрав 69% голосів виборців у 200 окрузі Черкаської області. Третю сходинку займає Муса Магомедов, за якого проголосували 65% виборців у 45 окрузі Донецької області.

Нагадаємо, вибори на 179 окрузі відбулись 15 березня. Впевнену перемогу у виборах здобула Юлія Світлична отримавши, 77.5% голосів виборців. Майже в 10 разів менше голосів виборців отримала Вікторія Пташник – кандидатка від Європейської Солідарності, яка посіла друге місце на виборах з результатом 7.9%.

comments powered by HyperComments