Двом контрабандистам, які постачали військову продукцію в РФ, повідомлено про підозру

Вівторок, 24 березня 2020, 10:34
Під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області повідомлено про підозру двом учасникам групи, які незаконно переміщували товари військового призначення поза пунктами митного контролю (ч. 2 ст. 201 КК України).
Двом контрабандистам, які постачали військову продукцію в РФ, повідомлено про підозру

20 березня 2020 року правоохоронцями викрито та заблоковано масштабний механізм постачання військової продукції (боєприпасів) для авіатехніки до Російської Федерації, повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Правоохоронці затримали одного з учасників вказаної групи на території Дворічанського району Харківської області під час спроби незаконного переміщення військових комплектуючих на територію РФ.

З позашляховика зловмисника правоохоронці вилучили 11 електромагнітних пристроїв, що використовуються для комплектування російської авіаційної техніки, а також 64 інфрачервоних патрона, призначених для захисту російських літаків від керованих ракет.

Під час припинення діяльності злочинної схеми проведено понад 30 обшуків  на території Харківської та Миколаївської областей з вилученням предметів злочину та відповідної документації, які визнані речовими доказами.

Нагадаєемо, на Харківщині СБУ блокувала масштабний механізм постачання до РФ приладів до військової авіатехніки. СБ України затримали одного з активних учасників злочинної групи на території Дворічанського району Харківської області під час спроби незаконного переміщення товарів військового призначення поза пунктами митного контролю.

comments powered by HyperComments