Як на Харківщині ремонтують трасу Мерефа – Лозова – Павлоград (ФОТО, ВІДЕО)

Середа, 25 березня 2020, 10:15
В 2020 році планується завершити комплекс робіт на автомобільній дорозі Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград.
Як на Харківщині ремонтують трасу Мерефа – Лозова – Павлоград (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомили у прес-службі САД у Харківській області

В цьому році заплановано влаштування верхніх шарів покриття – 61 км та облаштування автомобільної дороги (влаштування автобусних зупинок, з’їздів та примикань, завершення робіт з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків, вирубка залишкової порослі в межі відводу проїзної частини та влаштування дорожньої розмітки).

У відеоролику зображено влаштування асфальтобетонного покриття на з’їзді до с. Роздольне. Крім цього виконуються роботи з порубки порослі та укріплення узбіч.

Довідково: Протяжність автошляху по регіону складає 132 км. На балансі Служби знаходиться 123 км. Ділянки по містах Первомайський та Лозова знаходяться в комунальній власності місцевих громад. Траса була побудована у 1960-х роках минулого століття, вона з’єднує 4 райони: Харківський, Зміївський, Первомайський і Лозівський. Ремонт цієї дороги розпочався у 2017 році. У минулому році по всій протяжності автомобільної дороги в межах Харківської області було відновлено 76 км асфальтобетонного покриття та введено в експлуатацію 49 км (ділянки виконані у повному обсязі). 

Нагадаємо, на автомобільній дорозі Т-21-03 Харків-Золочів-КПП Олександрівка в межах Малої Данилівки виконуються аварійно-відновлювальні роботи за рахунок експлуатаційного утримання.

Також продовжується ремонт дороги Чугуїв-Мілове. Станом на 10 березня 2020 року на автомобільній дорозі державного значення Н-26 Чугуїв-Мілове в межах с. Малинівка виконуються роботи з влаштування щебенево-піщаної суміші перед відновленням основи за технологією «холодний ресайклінг»

 

 

comments powered by HyperComments