«Кульгава качка» з ХОДА vs харківські медики і журналісти: соціолог про Кучера

П'ятниця, 5 червня 2020, 10:41
Антон Авксентьєв, харківський політолог і соціолог дав оцінку низці конфліктів навколо голови облдержадміністрації.
«Кульгава качка» з ХОДА vs харківські медики і журналісти: соціолог про Кучера

Як написав політолог на своїй сторінці в соцмережі Facebook, проблемна ситуація: зовнішня - розчарування від ОП і особисто Зеленського, внутрішня - Ні-суб'єктний образ «кульгавої качки», віддаленої від реального центру прийняття рішень.

«Що робити? Варіантів багато, але всі вони так чи інакше пов'язані з, по-перше, вибудовуванням редутів з великовагового лобі в Києві (і ні - це не пости в соцмережах від Дубинського і Добкіна), по-друге, роботою з інфополе в Харкові (ЗМІ, ломи). Що при цьому було зроблено? Накачування «конфліктності» з метою показати суб'єктність ... АЛЕ !! Конфліктів з ким?

Серія №1 - «Кучер vs медики». Тобто, блін, весь світ на балконах аплодує лікарям, українське інфополе теж сповнене емпатії, політики вправляються в проведенні паралелей між «медичним фронтом» і «донбаським» ... і в цей самий момент пересічному харків'янину дають конфлікт «чинуші з ХОДА vs лікарі та волонтери ». Цікаво, якою має бути реакція?)

Серія №2 - «Кучер vs журналісти». Щоб таки із завзятістю, гідною кращого застосування, доубеждать всіх незгодних (див. - всіх), що це були неправильні лікарі, що дають неправильний мед, збирається брифінг для ЗМІ. Ну а далі ви бачили - до неправильних лікарям додаються неправильні журналісти, яким дається професійний лікнеп, як треба працювати і висвітлювати роботу інших.

Саме жалюгідне в цьому всьому - якась наївна впевненість, що зараз всі лікарі з журналістами реально повинні впасти на коліна в нападі каяття, всі жителі області нарешті усвідомлюють, що глава ХОДА весь цей час мав рацію, ну і, напевно, подзвонять з ОП і теж вибачаться. Бажано, щоб хрипким голосом з реклами «Золотого століття».

Нагадаємо, Кучер призначив скандального посадовця з Херсону керівником апарату ХОДА.

comments powered by HyperComments