Світлична передала нове медичне обладнання до районної лікарні в Харківській області

П'ятниця, 12 червня 2020, 06:58
До лікарні у Новій Водолазі поступило сучасне медичне обладнання для лікування захворювань опорно-рухового апарату, а також засоби індивідуального захисту.
Світлична передала нове медичне обладнання до районної лікарні в Харківській області

Нове обладнання під час робочої поїздки у Нововодолазький район передала народний депутат України Юлія Світлична.

«Як завжди, підтримали медицину. До місцевої лікарні передали сучасне медичне обладнання, яке допоможе у лікуванні кісток та суглобів. Про ефективні засоби захисту для лікарів також не забули», - написала депутат на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також в межах робочої поїздки політик поспілкувалась з місцевими мешканцями і відвідала ЦНАП, який було відкрито три роки том.

«Зайшли до Центра адміністративних послуг, який був відкритий три роки тому і був одним з перших в області. Поговорили з людьми. Люди задоволені, кажуть зручно. І це дійсно зручно, коли близько 150 послуг можна отримати в одному місці», - написала вона.

Нагадаємо, протягом останніх років у ЦРЛ були проведені поточні та капітальні ремонти із заміною вікон та дверей на металопластикові у лікувальних корпусах поліклінічного, терапевтичного та пологового відділень лікарні. Роботи виконані за кошти обласного бюджету. За кошти районного бюджету вікна й двері були замінені в поліклінічному відділенні, харчоблоку та пральні ЦРЛ.

Також було проведено капітальний ремонт хірургічного та педіатричного відділень Нововодолазької ЦРЛ.

 

comments powered by HyperComments