У Нововодолазькій ЦРЛ продовжується ремонт

Понеділок, 27 серпня 2018, 14:35
У трьох корпусах Нововодолазької ЦРЛ повністю замінили вікна та двері.
У Нововодолазькій ЦРЛ продовжується ремонт

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Коштом обласного бюджету проведено капітальні ремонти із заміною вікон та дверей на металопластикові у лікувальних корпусах поліклінічного, терапевтичного та пологового відділень лікарні. 

«Після останнього візиту голови ХОДА Юлії Світличної до Нововодолазької центральної районної лікарні в медичному закладі проведено багато роботи з реконструкції та ремонту. Замінені вікна та двері, у деяких відділеннях вже проведені внутрішні ремонтні роботи. Тривають роботи із заміни системи опалення та водопостачання», - зазначив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

За кошти районного бюджету вікна й двері були замінені в поліклінічному відділенні, харчоблоку та пральні ЦРЛ.

Добігають кінця роботи з капітального ремонту педіатричного відділення, яке розраховане на 20-25 пацієнтів.

Також з обласного бюджету були виділені кошти на капітальний ремонт хірургічного корпусу лікарні. Роботи почнуться найближчим часом.

Нагадаємо, у Харківській обласній лікарні для чорнобильців розпочався перший за 25 років капітальний ремонт.

Також ми писали, що у Кегічевській ЦРЛ відбулася заміна вікон в лікувальному корпусі та капітальний ремонт дитячого відділення. Там був проведений повний комплекс робіт, замінені комунікації, підлога, відремонтовані стіни, встановлені меблі. А у Люботинській замінили вікна й двері, переоснастили систему теплопостачання, а саме: встановили два котли – газовий та на твердому паливі. Також капітально відремонтували кабінети, коридор та підлогу, виконали електромонтажні роботи. Гроші на проведення ремонтних робіт було виділено як з міського, так і з обласного бюджетів. У Шевченківській лікарні оновлено покрівлю, проведено утеплення стін, замінені вікна і двері.

Окрім цього, "Справжня Варта" повідомляла, що цього року на Харківщині багато уваги приділяється ремонтам у системі охорони здоров’я. Наприклад, нещодавно Красноградській центральній районній лікарні відкрили гінекологічне відділення, де пройшов капітальний ремонт.

comments powered by HyperComments