Ремонт у Люботинській міській лікарні: детально про хід робіт

Середа, 25 липня 2018, 13:01
Ремонт у приміщеннях Люботинської лікарні розпочався ще в 2016 році.
Ремонт у Люботинській міській лікарні: детально про хід робіт

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

За цей час тут замінили вікна й двері, переоснастили систему теплопостачання, а саме: встановили два котли – газовий та на твердому паливі. Також капітально відремонтували кабінети, коридор та підлогу, виконали електромонтажні роботи. Гроші на проведення ремонтних робіт було виділено як з міського, так і з обласного бюджетів.

Зараз у закладі тривають ремонтні роботи в рентгенологічному кабінеті. Після завершення буде придбано сучасний рентген-апарат на три робочі місця, гроші на який вже закладено в міському бюджеті.

«Я побачив дійсно достойний лікувальний заклад. Він знаходиться біля Харкова й хороший ремонт та оснащення дозволить залучити молоді кадри до роботи в ньому. А сьогодні кадри вирішують все», - прокоментував звступник голови ХОДА Вадим Данієлян.

Раніше ми писали, що цього року на Харківщині багато уваги приділяється ремонтам у системі охорони здоров’я. Наприклад, нещодавно Красноградській центральній районній лікарні відкрили гінекологічне відділення, де пройшов капітальний ремонт.

Також повідомлялося, що губернатор Харківщини передала надсучасний УЗД-аппарат Обласній дитячій лікарні №1. Протягом року планується придбання додаткового обладнанняпередала надсучасний УЗД-аппарат Обласній дитячій лікарні №1. Протягом року планується придбання додаткового обладнання.

Також на останній сесії обласної ради була прийнята низка дуже важливих для області питань. Одне з них - виділення 10 млн гривень на ремонт диспансеру радіаційного захисту. А нещодавно губернатор Харківщини повідомила, що кардіологічне та хірургічне відділення обласної клінічної лікарні будуть приведені до відповідної якості.

comments powered by HyperComments