Ремонт у Шевченківській ЦРЛ: оновлено покрівлю, проведено утеплення стін, замінені вікна і двері

Середа, 15 серпня 2018, 12:26
Зараз ремонтні роботи проводять у поліклінічному корпусі ЦРЛ – тут утеплили фасад, відремонтували покрівлю та замінили вікна й двері. Процес заміни вікон розпочинається й у педіатричному та хірургічному відділеннях.
Ремонт у Шевченківській ЦРЛ: оновлено покрівлю, проведено утеплення стін, замінені вікна і двері

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Щороку до поліклініки Шевченківської ЦРЛ звертається близько 130 тисяч людей. Корпус, в якому, окрім поліклінічного відділення, знаходиться ще й районний центр первинної медико-санітарної допомоги, побудували в 1983 році. З того часу тут жодного разу не було капремонту. Роботи в Шевченківській ЦРЛ розпочали наприкінці 2017-го, й, за свідченням медиків, з того часу в лікарні відбулись значні зміни.

«За цей рік у нас зроблено чимало. Відремонтована покрівля, проведено утеплення стін, замінені вікна, двері, відремонтовано східці, ґанки, планується ремонт пандусу, встановлення паркану та організація місця для паркування, - розповідає заступник головного лікаря ЦРЛ Наталя Несвоєва. – І мешканці нашого району, й лікарі щиро вдячні за таку масштабну роботу голові Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличній та голові нашої РДА Валерію Приходьку».

Окрім поліклінічного корпусу, в Шевченківській ЦРЛ є окремі будівлі, де розташовані педіатричне, гінекологічне, хірургічне відділення, а також господарчі корпуси. На них також чекає оновлення, тут розпочато процес заміни вікон на енергоощадні.

Нагадаємо, у Харківській обласній лікарні для чорнобильців розпочався перший за 25 років капітальний ремонт.

Також ми писали, що у Кегічевській ЦРЛ відбулася заміна вікон в лікувальному корпусі та капітальний ремонт дитячого відділення. Там був проведений повний комплекс робіт, замінені комунікації, підлога, відремонтовані стіни, встановлені меблі. А у Люботинській замінили вікна й двері, переоснастили систему теплопостачання, а саме: встановили два котли – газовий та на твердому паливі. Також капітально відремонтували кабінети, коридор та підлогу, виконали електромонтажні роботи. Гроші на проведення ремонтних робіт було виділено як з міського, так і з обласного бюджетів.

Окрім цього, "Справжня Варта" повідомляла, що цього року на Харківщині багато уваги приділяється ремонтам у системі охорони здоров’я. Наприклад, нещодавно Красноградській центральній районній лікарні відкрили гінекологічне відділення, де пройшов капітальний ремонт.

Також повідомлялося, що губернатор Харківщини передала надсучасний УЗД-аппарат Обласній дитячій лікарні №1. Протягом року планується придбання додаткового обладнанняпередала надсучасний УЗД-аппарат Обласній дитячій лікарні №1. Протягом року планується придбання додаткового обладнання.

comments powered by HyperComments