Харківський ФК «Металіст 1925» отримав можливість потрапити в УПЛ

П'ятниця, 12 червня 2020, 10:26
Чемпіонат України з футболу серед команд клубів першої ліги сезону-2019/20 пройде у форматі згідно з Регламентом змагань ПФЛ. Переможці Першої ліги, як і в УПЛ, будуть визначені за спортивним принципом.
Харківський ФК «Металіст 1925» отримав можливість потрапити в УПЛ

Таке рішення прийняли представники клубів ліги за підсумками спільної наради, яка відбулась 11 ссічня, повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

«Результати матчів і клуби, які заслуговують на підвищення в класі, мають визначатися на полі, а не в кабінетах! Це принципова позиція, тому прошу Виконком УАФ підтримати рішення ПФЛ», - написав він.

Голова Наглядової ради ФК "Металіст 1925" Сергій Стороженко після завершення Конференції ПФЛ в інтерв'ю прес-службі клубу поділився враженнями про рішення дограти нинішній Чемпіонат згідно з Регламентом.

«Я хочу вам сказати, що вже у такому віці, що років 25 нікого не боюсь, окрім дурнів, від них не знаєш, чого очікувати. На моє велике щастя, є радість та задоволення від прийнятих рішень, що сьогодні всі проголосували та показали свої обличчя українському суспільству», - прокоментував подію голова Наглядової ради ФК «Металіст 1925» Сергій Стороженко.

Нагадаємо, раніше харківський ФК «Металіст 1925» заявив, що сподівається на виважену позицію керівників українського футболу та справедливе рішення, а саме Чемпіонат першої ліги дограти згідно з Регламентом.

comments powered by HyperComments