Юлія Світлична і посол Латвії Юріс Пойканс обговорили нові проекти на Харківщині

Четвер, 18 червня 2020, 09:26
Народний депутат Юлія Світлична провела зустріч з послом Латвії Юрісом Пойкансом напередодні його візиту до Харкова.
Юлія Світлична і посол Латвії Юріс Пойканс обговорили нові проекти на Харківщині

Як написала на своїй сторінці у Фейсбуці Юлія Світлична, під час розмови вони обговорили перспективні напрямки співпраці та нові проекти.

«Із задоволенням прийняла запрошення на зустріч від Посла Латвії Юріса Пойканса. Працюємо разом вже майже п‘ять років. Говорили про Харків, співпрацю країн та нові проекти. Завтра Посол у Харкові», - написала вона.

Нагадаємо, у 2018 році під час публічної дискусії «Харківський вимір євроінтеграції» Юріс Пойканс висказав надію, що Україна скоро приєднається до ЄС та поділився досвідом євроінтеграції Латвії.

У січні поточного року, перебуваючи у Харкові з робочим візитом Юріс Пойканс зазначив, що Латвія зацікавлена у відкритті почесного консульства в Харкові та налагодженні прямого авіасполучення.

Довідка: Юріс Пойканс - Надзвичайний та повноважний посол Латвійської Республіки в Україні з З грудня 2015 року. Очолив посольство, Юріс Пойканс вирішив, що знайде викладача і буде вивчати українську мову. Першу промову українською посол Латвії зробив через два роки вивчення мови. 

 

comments powered by HyperComments