Почула багато проблем: Світлична пообіцяла підтримку харківському спорту

Середа, 24 червня 2020, 09:42
Харківські спортивні федерації занепокоєні скороченням фінансування.
Почула багато проблем: Світлична пообіцяла підтримку харківському спорту

Про це народний депутат від Харківщини написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook після спілкування з тренерами та представниками обласних спортивних федерацій.

«Багато проблем почула. Безумовно, всіх турбує зменшення фінансування спорту. Є і багато пропозицій. Будемо підтримувати. Буду все робити для того, щоб наші діти були витривалішими і здоровішими, а професійні спортсмени якомога частіше допомагали нам бачити на міжнародних змаганнях високопіднятий український прапор», - написала вона.

Нагадаємо, «Спортивна школа «ХТЗ» – одна з найбільших спортивних шкіл в Україні, в ній навчаються майже 1000 спортсменів. Капітальне відновлення закладу стартувало у 2017 році. Тут було розпочато ремонт легкоатлетичного манежу (замінено внутрішню систему опалення, відремонтована покрівля, відновлені внутрішні приміщення манежу - роздягальні, душові, вестибюль та фойє, кабінети). Також капітально відремонтовано адміністративний корпус зі спортивними залами настільного тенісу та боксу та малу залу боксу й важкої атлетики.

У 2018 році році в легкоатлетичному манежі замінили спортивне покриття, встановили огорожу інженерних комунікацій вздовж стін манежу, оновили вхідну групу та встановили сучасне освітлення боксерських рингів. Також тут встановлено п’ять тепловентиляторів та бойлер для забезпечення манежу гарячою водою, виконано декоративне освітлення фасаду манежу.

Нагадаємо також, що під час каденції Світличної на посту керівника ХОДА у Харківській області збудовано 500 спортмайданчиків та 5 фізкультурно-оздоровчих комплексів.

comments powered by HyperComments