200 підписів за лічені години: у Нової Водолазі зробили ще одну спробу приєднатися до Харківського району

Вівторок, 14 липня 2020, 13:03
Мешканці Нововодолазької селищної ОТГ не підтримують рішення про приєднання до Красноградського району Харківської області.
200 підписів за лічені години: у Нової Водолазі зробили ще одну спробу приєднатися до Харківського району

Як повідомив депутат селищної ради Костянтин Лиганенко, під зверненням до народного депутата Красова і голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Клочко підписались 200 чоловік.

Місцеві жителі вважають, що їх район повинен приєднатися до Харківського замість Красноградського, аргументуючи це зручним транспортним становищем з обласним центром, а не з сусіднім районом.

«Дякуємо кожному, хто долучився до збору підписів щодо включення Нововодолазького району до Харківського. Ми зібрали за лічені години 200 підписів!!! У понеділок 13 липня буде зрозуміло куди нас приєднають. Маємо надію на нашого народного депутата Красова О.І.», - написав Лиганенко у Фейсбуці.

Нагадаємо, минулого тижня профільний комітет Верховної Ради України підтримав утворення на Харківщині 7 районів. Парламентарі погодили райони нові райони з центрами у Ізюмі, Краснограді, Куп’янську, Лозовій, Богодухові, Харкову та Чугуєві. Місто Люботин віднесли до Харківського району.

 

 

comments powered by HyperComments