На Харківщині продовжується падіння промисловості – Держстат

Понеділок, 27 липня 2020, 16:04
Індекс промислової продукції у Харківській області в січні–червні 2020 р. порівняно з відповідним періодом минулого року склав 95,2%.
На Харківщині продовжується падіння промисловості – Держстат

На підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря випуск продукції збільшився на 32,6%. Разом з тим, на підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів випуск продукції зменшився на 7,2%, переробної промисловості – на 10,7%.

Зменшення випуску промислової продукції зафіксовано у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції на 4,2%, у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання – на 11,9%, у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів – на 13,5%, у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – на 15,8%, у виробництві коксу та продуктів нафтоперероблення – на 16,9%, у машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання – на 19,8%.

Приріст виробництва промислової продукції порівняно з відповідним періодом минулого року спостерігався у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 9,7%, у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів – на 7,7%, виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів –на 0,5%.

comments powered by HyperComments