Чудова музика і справжня харківська атмосфера: Світлична поділилась враженнями про Схід Opera Просто Неба stage (ФОТО)

Неділя, 2 серпня 2020, 18:01
Концерти «Cхід Opera просто неба stage», які проходять в центрі Харкова, дуже важливі для підтримки культурного рівня людей.
Чудова музика і справжня харківська атмосфера: Світлична поділилась враженнями про Схід Opera Просто Неба stage (ФОТО)

Про це в інтерв’ю харківському телеканалу «Р1» розповіла депутат Верховної Ради Юлія Світлична, яка відвідала захід у суботу.

«Мистецтво і культура робить людей добрішими, тому звичайно необхідно підтримувати культуру і особливо в ці карантинні дні. Нам є чим пишатися: CXID OPERA, Філармонія, багато театрів, музеї. Стільки родзинок на Харківщині, що нас роблять  винятковими та особливими на теренах всієї України. Тому звичайно такі заходи дуже важливі, щоб підтримувати культурний рівень в середині кожної нашої людини і звичайно давати можливість відпочивати від буденних проблем», - сказала вона.

За словами Світличної, це перший культурний захід, який вона відвідала з початку карантину.

«Так, тому що все було закрито, але дуже радію такій можливості і надзвичайно важливо, коли в Харкові є такі сучасні події, де люди можуть розслабитися і отримати задоволення», - сказала вона.

Захід також відвідав і депутат Харківської міськради Ігор Черняк, який вирішив виборювати посаду Харківського міського голови на місцевих виборах у жовтні 2020 року разом з політсилою Юлії Світличної.

«До початку карантину я намагався регулярно відвідувати різноманітні культурні заходи, але в умовах карантину це було майже не можливо і дуже добре, що тепер не зважаючи на те, що карантин триває, в Харкові є така можливість просто неба  без зайвого ризику чи ще чогось і себе трошки розвинути, якось до мистецтва наблизитись. Я вважаю, що це дуже крута ідея і дуже гордий за те, що взагалі в нашому місті таке є», - сказав він.

comments powered by HyperComments