Світлична різко висловилася про «уряд самоізоляції»

Четвер, 13 серпня 2020, 14:11
Замість обіцяних 500 тисяч робочих місць, чинний уряд «забезпечив» зростання безробіття.
Світлична різко висловилася про «уряд самоізоляції»

Про це у Фейсбуці написала народний депутат України Юлія Світлична: «Щомісяця кількість безробітних збільшується. Це означає, що тисячі українських родин залишаються без засобів для існування. Уряд самоізолювався від проблем простого українця. На зустрічах люди запитують: «Як вижити?», – пише Юлія Світлична.

На її думку, рішення очевидні: «Відставка «уряду самоізоляції», затвердження нового складу Кабміну, налагодження комунікації з суспільством, ухвалення стратегічної програми підтримки українців і відновлення національної економіки».

Нагадаємо, останнім часом Юлія Світлична відвідує з робочими поїздками райони Харківщини, де спілкується з аграріями, підприємцями, головами сільрад. За її словами, вона почула багато різних і складних питань і найголовніший: що буде завтра?

«Люди хочуть відчувати турботу держави і мати впевненість в гідному завтра. Їм так обіцяли. Роботу, гідну зарплату, доступ до якісної освіти та медицини, а підприємцям - підтримку, зважену податкову політику і розумне ставлення до товаровиробника. Люди дійсно стурбовані і мають справедливі запитання до влади. Рівень життя погіршується, а комунікація між людьми і владою повністю втрачена. Напевно, зайняті важливішими справами... Люди терпіти довго не будуть», - переконана народний депутат.

Вона також вважає, що на Харківщині немає жодної стратегії підтримки підприємців під час карантину.

 

comments powered by HyperComments