Юлія Світлична зустрілася з громадами Харківщини для вирішення нагальних проблем, котрі ігнорує влада

Четвер, 20 серпня 2020, 20:17
Народний депутат Юлія Світлична 20 серпня зустрілася із мешканцями Зачепилівки і Сахновщини у Харківській області.
Юлія Світлична зустрілася з громадами Харківщини для вирішення нагальних проблем, котрі ігнорує влада

Головним лейтмотивом зустрічі стало обговорення актуальних проблем, котрі сьогодні залишаються без жодної реакції влади.
Разом з народним депутатом зачепилівці та сахновщанці шукали шляхи розв'язання проблем, котрі виникли у громади останнім часом.

«Взаємна довіра дозволяє вирішувати найскладніші питання. І в нас вона є! - стисло поділилася підсумками зустрічей народний депутат у FB. - Турбота про людей - це не гасла і обіцянки. Це дії, і для мене це важливо».

Нагадаємо, останнім часом Юлія Світлична відвідує з робочими поїздками райони Харківщини, де спілкується з аграріями, підприємцями, головами сільрад. За її словами, вона почула багато різних і складних питань і найголовніший: що буде завтра?

«Люди хочуть відчувати турботу держави і мати впевненість в гідному завтра. Їм так обіцяли. Роботу, гідну зарплату, доступ до якісної освіти та медицини, а підприємцям - підтримку, зважену податкову політику і розумне ставлення до товаровиробника. Люди дійсно стурбовані і мають справедливі запитання до влади. Рівень життя погіршується, а комунікація між людьми і владою повністю втрачена. Напевно, зайняті важливішими справами... Люди терпіти довго не будуть», - переконана народний депутат.

Вона також вважає, що на Харківщині немає жодної стратегії підтримки підприємців

comments powered by HyperComments