Суд поновив на посаді керівника заводу «Електроважмаш»

Середа, 26 серпня 2020, 18:41
Посаду в.о. генерального директора державного підприємства «Завод «Електроважмаш» з 25 серпня знову обіймає Віктор Бусько.
Суд поновив на посаді керівника заводу «Електроважмаш»

Як повідомляє Харків Times з посиланням на прес-службу заводу, наказ про відновлення на посаді прийняв Фонд держмайна 19 серпня. Він поновлений на посаді відповідно до постанови Орджонікідзевського районного суду Харкова від 17 серпня 2020 року.

«У середу, 26 серпня Віктор Бусько на зустрічі з колективом поінформував співробітників про поточні та перспективні плани діяльності і визначив терміни погашення заборгованості по заробітній платі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 червня поточного року Харківською місцевою прокуратурою № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розтрати у великих розмірах майна державного підприємства «Завод «Електроважмаш» за ч. 4 ст. 191 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що протягом 2019-2020 рр. посадовими особами підприємства за відсутності контролю за забезпеченням прибутковості з боку його керівника укладено низку завідомо збиткових угод.

Орджонікідзевський районний суд Харкова задовольнив клопотання прокуратури щодо запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю застави 504 480 грн. для директора з економіки. Щодо генерального директора, то застава склала 42040 грн.

comments powered by HyperComments